oktoober 20, 2024

Kiusajatele

Küberkiusamine.
Kirjuta sa libakonto või “anonüümse osalejana” , kui on teatud piirid ületatud, siis teie ip aadress võetakse välja ja teid vastutusele. On olemas selline asutus nagu aki, kes tegeleb küberlaimude, vihale/hirmule, eraelu avalikustamise/ autoriõiguste jne jne küberkiusamisega.
Kuna minu piirid on aastatega nüüdseks igatpidi ületatud, siis ütlen avalikult.
ENNE KUI KIRJUTAD…MÕTLE, sekeldused võivad tulla tüütud.
A. Need kes nägid saarde lehel Valli ja osade tõmblemist need teavad..
Hr. Joonas kes elab Talil väitis ,et 2 varjupaiga tiibetlast olla inimest rünnanud…
Faktid. Nr. 1 Need olid tunnustatud kenneli koerad, kennelist . Tõllalt sama kaugel kui päike kuust ja mitu päeva tagasi.
2. Ehk et hr. Joonas õhutas hirmu ja viha loomade kohta, kes ei olnud antud jooksikutega ühelgi moel seotud
B. Samalaadne kommentaar ka pr. Vallilt

Ülalpool
provvale vastan..jah ma nägin Ruudit ca 20x päevas , nii silmast silma kui ka kaamerast. Kui sa kaamerast räägid ,siis peaksid teadma ka seda, mida ma olen viimased paar aastat veel näinud. Nii et teatud kuupäeval võta saali popcorn kaasa.
Samas ülalpool nimetatud provva istub 24/7 koertegruppides koera omamata, pole kunagi olnudki koera ja näeb päevast päeva kümneid ja kümneid jooksus koeri. Ka omanikuga titest peale elanud loomad lähevad paanikasse ja ei anna päevi nädalaid kätte.
Ka meil Saarde vallas on postitusi kus koer on kellelgi jooksu saanud …samas need koerad temas hirmu ei külva???

Koer kes viidi Rakvere varjukasse, mulle teadmata aja pärast lasi jalga ja seikles 7 kuud varjuka läheduses, ei olnud kellelegi ohuks, kuna kardab inimest ja läheb eest, siis Kilingi Nõmmel ta ühe proua txtide järgi, külvas hirmu ja õudu.

Ütlen otse, et nii kaua kui inimese eest ära jooksval koeral hambad vedruga persest välja ei käi…siis EI OLE OHTU.

Pr. Anne kes kardab ka oma 16.5 a taksi , väitis, et elab Tõllal (kuigi tema elukoht on Allikukivil ca 10 km) ja Tõllal on ainult 3 väikest koera, suuri ei olevat.
Väidan nüüd veidi vastu. Väidetavalt Tõlla küla elanikuna on su info puudulik  Täna lappas keset Tõlla teed noor, suur koer autole ette… ps. elab Tõllal.

Enne kui näpud sügelevad, loe, mõtle ja viska pilk aki’sse.

https://www.err.ee/1608099487/kristiina-treial-raagime-veel-kord-kuberkiusamisest

Leave A Comment